Ofyr

Heb je wel eens een vuurtafel gezien die je ook kunt gebruiken als plaat om op te bakken en grillen? Met de Ofyr heb je een model die je kunt gebruiken als warmtebron, maar ook je vlees en groente lekker op kunt grillen en bakken. De grote brede rand is zelfs breed genoeg om er een pan op te zetten, grillen is mogelijk met de verhoger zodat je vlees boven het vuur ligt. Voor vis en groente is dit rooster natuurlijk ook geschikt, het houtvuur geeft je vlees een heerlijke smaak.

Ook na de maaltijd genieten van het vuur

Wanneer je klaar bent met bakken en grillen, kun je de Ofyr gebruiken om gezellig rondom het vuur te zitten met vrienden of familie. Tot laat in de avond een drankje drinken, lekker praten met elkaar om de dag perfect af te sluiten. De schaal en de sokkel zijn ook opvallend, omdat je deze kunt kopen in twee kleuren. Het staal wat is gebruikt wordt door het roesten alleen maar mooier, hierbij kun je kiezen tussen een roestoranje kleur of een prachtige zwarte kleur. Hoe ouder de sokkel is, hoe mooier deze wordt.

Ofyr

Ook af te dekken

Wil je liever dat de Ofyr niet verder roest en zijn kleur behoudt, dan is deze ook af te dekken. Voordeel hiervan is dat je hem dan zomer en winter onder alle omstandigheden buiten kunt laten staan, natuurlijk zijn er ook meer dan voldoende accessoires om het bakken en grillen van diverse producten nog eenvoudiger en lekkerder te maken. Met dit model kun je werkelijk van elke avond een succes maken.