Horecabier.nl

Op Horecabier.nl bestel je heerlijk bier met een echte Nederlandse smaak. Wij leveren ons bier aan diverse klanten, van horecabedrijven en slijterijen tot studenten en feesten. Door ons bier te bestellen zul je altijd een hoop geld besparen, ongeacht de grootte van de afname. Dit komt omdat je bij ons niet betaalt voor een merknaam, maar puur voor de kwaliteit.

Horecabier.nl rekent geen onnodige kosten

Voor zowel particulieren als bijvoorbeeld horecagelegenheden is het inkopen van bier onnodig duur. Je betaalt niet alleen voor de marketing, wat te denken van inventaris, aankleding of bruikleen? Wij van Horecabier.nl zijn van mening dat dit anders kan en daarom bieden wij kwaliteitsbier aan tegen zeer scherpe prijzen. Een ander groot pluspunt is het feit dat wij geen minimale afname hanteren. U bent dus niet verplicht om direct een grote bestelling te plaatsen. Zo is mogelijk om ons bier eerst uit te proberen. Ook willen wij hiermee een laagdrempelige service aanbieden, zodat iedereen bier kan bestellen op onze website.

Horecabier.nlOp horecabier.nl heb je de keuze uit twee soorten bier: Zilver en Goud. Horecabier Zilver is een categorie 2 bier, bevat 4,8% alcohol en heeft een mooie volle smaak. Horecabier Goud bevat iets meer alcohol, 5%, en heeft een lekkere bittere smaak. Beide bieren kun je gewoon online bestellen. Al onze bieren worden met de grootste zorg en aandacht gebrouwen en dat proef je!

Vergelijkbaar met A-merken

Bier is onze passie. Daarom vinden wij dat bier betaalbaar moet zijn, zowel voor particulieren als bedrijven. Maar kwaliteit is hierbij natuurlijk wel belangrijk. Daarom zijn wij een nauwe samenwerking aangegaan met een professionele brouwerij. Hier wordt iedere dag weer volgens traditioneel receptuur gebrouwd, met als resultaat hoogwaardige kwaliteit bier waar je zeker van zult genieten. Zelfs de echte kenners zullen beamen dat ons bier niet voor A-merken onderdoet. Ons bier heeft een prachtige, neutrale goudtint met een stevige schuimlaag. Hier doen ondernemers zichzelf én hun klanten een groot plezier mee.

Goedkoop bier voor een feestje nodig?

Ook particulieren hebben inmiddels de scherpe prijs- kwaliteitverhouding van Horecabier.nl ontdekt. Wij leveren dan ook regelmatig op jubileums, bruiloften en andere feestelijke gelegenheden. Ook studenten weten ons regelmatig te vinden. Wij leveren dus ook goedkope pils bij studentenverenigingen of andere feesten. Ben jij ook enthousiast? Neem dan eens een kijkje op onze website. Hier kun je goedkoop bier bestellen. Je kunt hierbij kiezen uit vaten van 30 of 50 liter. Als particulier bespaar je al snel €60 door bij Horecabier.nl te bestellen! Wil je exact weten hoeveel jij bespaart op jouw bestelling? Maak dan gebruik van de tool op onze website om jouw voordeel te berekenen.

Horecabier.nlSnel geleverd

Wij van Horecabier.nl streven ernaar om het bier altijd zo snel mogelijk te bezorgen. Wij beschikken over een groot landelijk netwerk en bezorgen het bier bij allerlei horeca groothandels en slijterijen. Deze partijen zullen vervolgens het bier bij jou bezorgen. Dankzij deze handige constructie heb je ons bier binnen één week op de tap. Heb je vragen over Horecabier.nl of wil je meer informatie? Laat het ons gerust weten en vul het contactformulier op onze website in.