Polar bier

Wellicht heb jij nog niet eerder van Polar bier gehoord. Maar het is zeer zeker aan te raden om jezelf hier eens in te verdiepen! Dit biertje is namelijk niet alleen heerlijk verfrissend. Ook is de afdronk enorm zacht en dus te drinken in de zomerperiode. Natuurlijk ook op andere dagen, maar in de zomer werkt het optimaal zacht! Maar hoe kom je nu aan dit biertje en waar kan je dit het beste bestellen?

Bestellen van Polar bier

Polar bier

Je bent opzoek naar een verfrissend biertje voor in de zomermaanden? Vorig jaar was het Radler biertje in opmars. Vrijwel iedereen kende deze biersoort en vond het erg lekker om te drinken. Het Polar biertje is praktisch hetzelfde. Net zo verfrissend, alleen hebben zij er geen citroen bij nodig! Met een alcoholpercentage van 4,5% kan je hier dus optimaal van genieten. Overigens is een blond biertje altijd fris en zeer lekker om te drinken.

Waar te bestellen?

Je hebt de keuze gemaakt om dit biertje te proberen. Dan kan je het beste op de website van Polar-bieren.nl jouw bestelling plaatsen. Zorg jij ervoor dat je voor tien uur in de avond besteld? Dan zorgen zij ervoor dat het de volgende dag al in jouw koelkast ligt!

Polar bier

Dit populaire biertje is voornamelijk bekend in Venezuela, Bonaire en natuurlijk Curaçao! Perfect te drinken bij een gezellige barbecue met vrienden of familie. En wanneer je hem drinkt, dan waan jij jezelf even weer op het strand met een palmboom boven je hoofd! Bij dit bedrijf kun je dit biertje al bestellen vanaf 12 flesjes. Voor nog geen twintig euro is jouw bestelling klaar om verzonden te worden. Ben jij een fan van dit biertje? Dan kan je ervoor kiezen om twee dozen te bestellen en die zijn nog voordeliger! Bestel vandaag nog en profiteer morgen van jouw eigen verfrissend biertje!