Natuurlijk is het zoeken naar een restaurant in Nijmegen absoluut geen probleem, genoeg restaurants te vinden waar je enorm goed kan eten. Alleen als je lekker wilt uit eten in Nijmegen raad ik je aan om net buiten Nijmegen te kijken. Bij Bistro Le Steak ben je namelijk enorm welkom en kan ik je zeer zeker garanderen dat je hier voortreffelijk zult dineren!

foto-vooraanzicht-bistro-le-steak-1200x375-300x93

Wij zijn namelijk vorig weekend ook daar wezen eten en de tijd vloog voorbij van plezier! We hebben er zowat de hele avond gezeten terwijl we eigenlijk alleen maar een snelle hap zochten…

Smaakvol en niet duur!

IMG_2562-1-217x300

Eigenlijk wilde ook wij eten in Nijmegen. Dit is anders verlopen als dat we in gedachten hadden…. We zijn namelijk in Berg en dal terecht gekomen, op zich niet erg aangezien we hier nu zeer zeker terug zullen keren om heerlijk te dineren. Omdat we niet hadden gereserveerd hadden we ervoor gekozen om een vlugge hap te nemen zodat we snel weer weg konden gaan. Doordat we te horen hebben gekregen van een van hun personeelsleden dat we ons absoluut niet hoeven te haasten is dit uitgelopen op een plezierige avond uit! Als je wilt uit eten in Nijmegen raad ik je aan om ook eens door te rijden naar Berg en dal. Het is een kleine vijf minuutjes rijden en dan ben jij sowieso verzekerd van een smaakvol diner.