Vegetarisch buffet Amsterdam

Als je op zoek bent naar een vegetarisch buffet Amsterdam, dan is Wim’s kip misschien iets voor jou. Deze cateraar in Amsterdam verzorgt heerlijke buffetten voor evenementen in de buurt van Amsterdam maar ook in Landsmeer, Purmerend en Zaandam en omgeving komen ze bij je cateren. Zo organiseert Wim’s Kip een vegetarisch buffet Amsterdam met de smaak van vlees maar is al het voedsel vegetarisch van uiteenlopende aard, met gebruik van streek- en seizoensproducten. Wim’s Kip biedt beslist ook voor de vleeseter een kleurrijk, gevarieerd en smakelijk vegetarisch buffet Amsterdam. Het toverwoord is ‘kwaliteit’ want alle producten zijn altijd van een hoog niveau en dat proef je.

Vegetarisch buffet Amsterdam

Wim’s Kip is de cateraar van het vegetarisch buffet voor jou!

Wim’s Kip heeft ruim ervaring met cateren en buffetten leveren aan familiefeestjes en bedrijfsevenementen. De organisatie van een dergelijke bijeenkomst levert veel werk op en daarom neemt Wim’s Kip graag het verzorgen van een vegetarisch buffet Amsterdam van jou over. Van het bestek, glaswerk en borden tot de warmhoud apparatuur, Wim’s Kip regelt het allemaal dus de afwas hoef je niet te doen. Een vegetarisch buffet Amsterdam voor 20, 40 of 60 personen, het maakt niet uit, het feest of evenement wordt gegarandeerd een succes. 

Wim’s Kip neemt graag een en ander uit handen en levert een smakelijk buffet met alleen de beste ingrediënten. Zij doet haar inkopen met veel zorg en heeft leveranciers in het hele land. Mocht je vragen hebben, Wim’s Kip staat altijd voor je klaar en beantwoord ze met veel plezier.