Aankomend weekend willen wij maar al te graag een dagje in Amsterdam zijn. Ook in Amsterdam bijzonder eten is iets wat wij maar al te graag willen realiseren. Nu dat ik weet dat er in deze stad voldoende restaurants te vinden is, hebben wij ervoor gekozen om dit van tevoren uit te zoeken. Het internet helpt je wat dat betreft erg goed mee om te realiseren. Hier kan je namelijk van alles vinden, ongeacht waar je naar op zoek bent. Enfin, wij zijn uiteindelijk gaan zoeken naar een restaurant in deze stad. Het liefst in het centrum zodat wij hier lopend naartoe kunnen gaan.

Online gezocht

Uiteindelijk hebben wij meerdere restaurants op het oog waar wij wel zouden willen eten. Al moet ik zeggen dat de hoge kosten welke een paar hanteren niet bepaald charmant is. Echter ben ik vervolgens op de website van restaurant Cornelis gaan kijken. Hier viel het mij direct op dat zij voornamelijk Oer Hollands eten serveren. Precies waar wij van houden! Dit vind je overigens niet veel meer en dat is onwijs zonde. Door het menu te bekijken merkte ik ook meteen op dat zij lage kosten hanteren.

Gelukkig konden wij hier nog een tafel reserveren voor aankomende zaterdag. Ik moet wel eerlijk bekennen dat ik hier onwijs veel zin in heb om in Amsterdam bijzonder te eten !