Heb jij zodra de zon begint te schijnen zin in een barbecue? Maar vind je het lastig om in te schatten hoeveel vlees je moet halen? Of heb je gewoon geen zin in gedoe, waardoor je de barbecue toch langer uit laat staan dan je eigenlijk zou willen? Dan is het tijd om hier een oplossing voor te zoeken. Een manier om wél al het vlees in huis te hebben, zonder dat je veel tijd kwijt bent aan het winkelen. Gelukkig is hier een eenvoudige oplossing voor.

Voor kleine en grote gezelschappen

Het maakt niet uit of je gezellig met je gezin of met een hele vriendengroep wil gaan barbecueën, het inkopen van de boodschappen kost altijd meer tijd dan je zou willen. Dan is het goed om te weten dat er voor zowel grote als kleine gezelschappen een compleet barbecue pakket te koop is. In zo’n pakket zit voor ieder wat wils. Een goede hamburger, lekker worst of saté spiesje mag toch zeker niet ontbreken bij jouw barbecue. Ook aan salade, sausjes en brood is gedacht. Zo hoef je alleen nog maar de tafel te dekken met pastaborden van The Table voor een unieke vormgeving, de barbecue aan te steken en kunnen jullie gaan genieten.

Ook voor vegetariërs

Vegetarisch eten wordt steeds populairder. Als er ook in jullie gezelschap een vegetariër zit, is er gelukkig niks aan de hand. Ook voor vegetariërs is er een lekker barbecue pakket verkrijgbaar. Hierin zit onder andere een vegetarische hamburger en een groenteburger. Ook visliefhebbers kunnen hun hart ophalen. In het speciale vispakket zit onder andere een zalmmoot en een garnalenspies. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf het ideale pakket samen te stellen. Zo kan iedereen tijdens de barbecue genieten van wat hij of zij écht lekker vindt. Wat mag er voor jou als eerste op de barbecue?