Het wordt van de week heerlijk weer en daarom raden wij het aan om eens lekker te gaan barbecueen. Een BBQ organiseren is enorm leuk in het lekkere weer, maar kost wel de nodige moeite. Tijdens een barbecuee moet je namelijk met veel dingen rekeningen houden. Zo moet je natuurlijk genoeg ruimte hebben en is het drank erg belangrijk. Echter is er nog één ding belangrijker, namelijk het BBQ vlees. In dit artikelen geven we je wat tips over het kopen van BBQ vlees.

De hoeveelheid

Om te beginnen is het belangrijk om van te voren goed in te schatten hoeveel mensen er komen (die vlees eten). Het is namelijk zonde wanneer je aan het einde van de avond vlees moet weggooien. Let hierbij wel op dat mensen tijdens een BBQ vaak meer vlees eten als dat ze normaal zouden doen. We raden dan ook aan om meer vlees te halen en minder extra hapjes neer te zetten. Zo kun je optimaal genieten.

Variatie

Veel mensen houden van variatie tijdens een BBQ. Zorg er dus voor dat je verschillende soorten vlees hebt klaarliggen. Zo kunnen mensen kiezen en weet je altijd zeker dat er voor iedereen iets is wat ze lekker vinden. 

Kwaliteit

Wanneer je gaat barbecueen wil je natuurlijk wel kwaliteitsvlees. Sommige slagers vragen enorme bedragen voor lekkere stukjes vlees. Echter kan je ook terecht bij de Bollensteak voor goede kwaliteit vlees. Het handige hiervan is dat ze het vlees bij jou thuis leveren wanneer je dit maar wilt.