brownies per post

Een brownie is toch wel iets wat veel mensen een keer hebben gegeten. Een keer als lekkere snack, maar ook voor verjaardagen is het erg lekker om als gebakje te eten. DAn is het ook wel zo leuk om een keer een brownie te eten met een speciale smaken. Iedereen kent wel de bekende chocolade brownie, maar hoe zit het met een blondie. Dit is eigenlijk ook een brownie, maar dan gemaakt met witte chocolade en vanille. Deze zie je niet snel voorbij komen, maar je kunt deze brownies per post krijgen. Wanneer je namelijk de unieke brownie gaat bestellen zul je zien dat je alles kunt proeven wat je wilt.

brownies per post

Probeer verschillende smaken

Je kunt er ook voor kiezen om verschillende smaken te bestellen met de brownies per post. Er zal namelijk meer beschikbaar zijn dan je misschien had verwacht. Zo heb je ook de smaak karamel zeezout. Er zal dan ook niet zomaar karamel inzitten. Wanneer je een hap neemt zul je zien dat er nog heerlijke vloeibare karamel in zit waar je dan heerlijk van kunt genieten. Elke hap zal dan een waar genot zijn. Heb je de brownie op dan kun je beginnen aan de volgende heerlijke smaak. Zo kom je er ook gemakkelijk achter welke je het lekkerst vindt en je dan dus ook op nieuw kan bestellen.

Veganistisch

Ook voor de veganist zal er een heerlijke brownie zijn. Ze worden namelijk ook gemaakt zonder melk of boter wat betekent dat er dus helemaal geen dierlijke producten in zitten. Dit kun je ook combineren met normale brownies voor bijvoorbeeld op een verjaardag. Mocht er bijvoorbeeld iemand zijn die geen dierlijke producten eet dan heb je nog wel wat lekkers voor haar of hem. Brownies per post bestellen is eigenlijk de ideale oplossing.