Ik ben een wat oudere vrouw die midden in het centrum van Rotterdam woont. Omdat ik niet helemaal meer goed te been ben heb ik soms wat moeite met het sjouwen van de zware boodschappentassen. Vooral als er visite komt is dit nog wel eens een probleem. Ik besprak dit met mijn dochter en zij vertelde over de website www.online-boodschappen-bestellen.nl. Ze is gelijk voor mij gaan kijken en heeft mij laten zien hoe de website werkt.

slider1 (1)Online boodschappen bestellen

Samen met mijn dochter heb ik die middag de boodschappen van de hele week aangevinkt en via de website besteld. Het was belangrijk dat je minimaal 30 euro uitgaf aan boodschappen. Natuurlijk is een week boodschappen duurde dan 30 euro waardoor je dus nooit misgrijpt. Hoewel ik even bang was voor de bestelkosten werd deze angst mij snel weggenomen. Voor maar 5 euro kwamen ze de boodschappen aan de deur bezorgen. Je kan hier online boodschappen bestellen.

slider2 (1)De dag van ontvangst

Ik had op de website aangegeven dat ik de boodschappen op donderdag bezorgd wilde hebben. Hoewel ik ergens nog een beetje sceptisch was stond de bezorg donderdag gewoon voor de deur met een krat vol boodschappen die ik zelf had aangeklikt op de website. Ik vind het werkelijk een prachtige oplossing voor mijn weekboodschappen. Natuurlijk loop ik door de weeks nog wel mijn ommetje langs de supermarkt maar het sjouwwerk is niet meer nodig!

slider3 (1)