slider_bbq1-940x219Ieder jaar organiseer ik een familiefeest. Op dit feest komt niet alleen directe familie, maar ook bijvoorbeeld achternichtjes en aanhang. Je kunt je dus wel voorstellen dat het altijd erg druk is op het jaarlijkse familiefeest en omdat er voor alle gasten ook eten verzorgd moet worden, huur ik altijd een cateraar in om dit voor mij te regelen. Na een minder goede ervaring bij het familiefeest vorig jaar, besloot ik dit jaar om het eens goed aan te pakken op het gebied van de catering. Ik koos daarom niet voor een standaard buffet, maar voor een compleet verzorgde Joost Donders Barbecue.

Vlees van topkwaliteit

Het vlees dat Joost Donders voor de barbecue gebruikte, was echt van topkwaliteit. Mals, lekker, smaakvol en bovendien goed gemarineerd om het nog eens goed af te maken. Je proefde ook echt dat het vlees vers was en niet al maanden in de vriezer heeft gelegen, zoals bij sommige andere cateraars wel het geval is. En omdat het aanbod van diverse vleessoorten groot was, kon iedere gast wel iets eten wat hij of zij lekker vond.

IMG_0980-1500x350
Een uitgebreid buffet

Daarnaast kregen we niet alleen heerlijk vlees, maar ook een compleet verzorgd uitgebreid buffet. Een barbecue is niets zonder vlees maar ik vind persoonlijk dat er ook altijd andere hapjes moeten zijn op een barbecue. Door het uitgebreide buffet van de Joost Donders Barbecue waren er zeker voldoende hapjes aanwezig en kon iedere gast op mijn familiefeest voldoende eten.