Catering op locatie

Feestje georganiseerd maar geen zin om te koken? Maak dan gebruik van een catering op locatie. Zelf heb ik vorige week een feest georganiseerd voor mijn ouders die 50 jaar getrouwd waren. Dit was een groot feest en ik wilde het graag goed aanpakken. Zelf had ik helaas geen tijd om te koken voor zo veel mensen, vandaar dat ik ervoor gekozen heb voor een catering op locatie. Dit was zo ideaal!

Geen omkijken meer naar het eten

Wanneer je kiest voor catering op locatie dan houd je tijd over voor andere dingen. Ik had dus veel tijd over om mij zorgen te maken over andere dingen die ik moest regelen voor het feest. Het contact met de cateraar verliep soepel en ik kreeg het gevoel dat er echt naar mijn wensen geluisterd werd. Dus dat zat wel goed. Een dag voor het feest werd er nogmaals contact met mij opgenomen om nog de laatste dingen door te bespreken en vervolgens kon de catering op locatie plaatsvinden. Ik kon zelf een gewenst tijdstip opgeven. Aangezien het feest pas in de avond begon, was dit erg fijn. Zo waren de hapjes op tijd op locatie en waren ze nog warm toen de gasten er waren.

Catering op locatie

Elke gewenste locatie

De catering op locatie bij Kabul Foods betekent ook echt op locatie. Heb je een feest of bijeenkomst bij jouw thuis of liever een catering op een afgehuurde plek? Ook dat maakt niet uit. Ik zou iedereen een catering op locatie via Kabul Foods aanraden. Het eten is lekker en wordt vers bereid, de communicatie verloopt soepel en ze komen hun afspraken na. Kortom, ik heb het als erg fijn ervaren en als ik weer een feest of bijeenkomst zou hebben, dan zou ik weer kiezen voor een catering op locatie!