Wat is er nou handiger dan een mobiele biertap huren voor jouw feestjes en andere gelegenheden? Hierdoor bespaar je een hoop moeite en tijd. Bij Huurland verhuren ze verschillende tappen voor een scherp prijsje. Haal hier jouw biertap en organiseer het beste feestje dat je ooit gegeven hebt.

Over mobiele biertap huren

Huur nu deze biertappen voor jouw feestjes en zorg ervoor dat iedereen altijd met een heerlijk koud biertje in zijn of haar handen staat. Het huren van een biertap maakt het voor jou ook een stuk gemakkelijker aangezien je dan niet meer steeds aan iedereen hoeft te vragen wat ze willen drinken. Iedereen kan het makkelijk zelf doen aangezien de tappen allemaal erg makkelijk zijn in gebruik. De tappen zijn allemaal van een uitstekende kwaliteit en ze zijn brandschoon bij levering. Het is erg makkelijk te huren en de tap wordt vervolgens ook snel bij jou afgeleverd. Er zitten dus eigenlijk alleen maar voordelen aan. Een tap is 2 meter lang en heeft een werkhoogte van 1.03 meter. De tap wordt geleverd met een aan- en afvoerslang, een afschuimer, een bierkoppeling en een spoelborstel.

Eigen ervaring

Zelf huur ik hier altijd mijn tappen wanneer ik een feestje organiseer. Het leveren gaat erg makkelijk en soepel en ik heb er nog nooit gezeur of problemen mee gehad. De service is goed en de mensen zijn zeer vriendelijk. Verder vind ik de tappen erg goed en fijn in gebruik. Ik kan er makkelijk biertjes mee tappen en dat voor een relatief lage prijs. Ik vind het zeker een aanrader!