Bijna elke week ga ik wel even bij de kaaszaak Tilburg langs. Elke keer kom ik met een zeer lekker stukje camembert uit Zuid-Franse provincie of een ander lekkernij thuis. Meestal koop ik hier ook nog lekkere dingen te denken aan verschillende noten en wijn. Zo had ik mij vorige week laten verrassen met een heerlijke Chileense rode wijn. Volgens de winkelier was dit een echte smaaksensatie die ik beslist eens moet proeven, daarbij een lekker stukje geitenkaas van Amalthea uit Rijen. Vaak kom ik met een goed gevulde tas weer thuis wanneer ik naar de winkel van Tilburg van Kaas & Meer ga. 

Ook een leuk cadeau idee

Aankomende vrijdag heb ik een verjaardag en daarom ben ik naar de kaaszaak in Tilburg gegaan om een lekker cadeautje uit te zoeken. Ik zelf kreeg meerdere soorten te proeven en hierdoor kon ik al snel een keuze maken. Een stukje voor diegene die jarig is en een stukje voor mijzelf, voor vanavond bij de borrel.

Wanneer je een leuk feest wilt geven dan kan je ook Tilburg van Kaas & Meer inhuren voor de catering. Het maakt niet uit of het een groot of een klein feest is, tot maximaal 500 personen kunnen er komen.