uit eten

uit eten

Geweldige avond

Niet lang geleden heb ik met een aantal familieleden een geweldige avond gehad. Ik wil jullie graag vertellen waarom uit eten Nijmegen zo leuk was! Uit eten gaan doe ik sowieso niet zo vaak, laat staan met familie. Dit keer was ik met familie die allemaal uit andere werelddelen komen. Althans, zij wonen allemaal verspreid over Europa, Oost-Azie en Australie. Zij zijn wel Nederlands, dus wij kunnen gewoon communiceren natuurlijk! Je kunt je echter wel voorstellen dat wij elkaar niet zo vaak zien. Daarom was dit een bijzondere avond. Wij hebben het erg leuk gehad met zijn allen en dat is alleen nog maar beter geworden dankzij de goede zorg van het personeel van Le Steak! Bij Le Steak kun je heel lekker uit eten gaan in Nijmegen. Wat mij daarbij ook echt opviel, was dat de kosten zo laag waren!

Natuurlijk betaalde ieder voor zich, maar wij hebben uitzonderlijk lekker gegeten. Ik had niet verwacht dat ik minder dan 50 euro zou betalen, maar dat is ruim gelukt! Het was een heerlijke sfeervolle avond, waar de sfeer van het restaurant ook goed aan bij heeft gedragen.

 

uit eten

Zeker nog een keer

Zoals je begrijpt, ben ik erg te spreken over het restaurant. Daar ga ik zeker nog een keer heen! Of dat nou weer met familie is of met wat vriendinnen. Lekker eten voor een goede prijs kun je niet overal, maar wel bij Le Steak. Daar moet ik weer een keer naar terug keren, dat staat vast.