Speciaalbier, wil jij dit ook drinken? Neem dan nu eens een kijkje bij Misterhop. Bij Misterhop vind je allerlei speciale bieren in hun assortiment met allemaal verschillende smaken. Lekker natuurlijk! In de loop van de tijd is brouwsel heel erg populair geworden. Nu er steeds meer nieuwe ingrediënten erbij komen. kunnen mensen kiezen uit schillende soorten varianten. Top natuurlijk!

Je kunt bij het kiezen van een pils kiezen uit verwarmend of verfrissend bier. Bij verwarmend bier is het wel zo dat je met een hogere alcoholpercentage te maken krijgt. Dit heb je bij Barley Wines, porter, Quadrupels en Stouts. Ben jij heel erg nieugierig? Probeer het nu eens uit!

Eigen ervaring

Mijn man en ik geven bijna elke zomer een leuke barbecue feestje. En omdat het in de zomer heel erg warm kopen wij altijd speciaal bier in. Het bier dat we dan inkopen doen we dan bij Misterhop. Wij vinden het bij hun heel erg lekker. Je kan bij hun namelijk kiezen uit verwarmend bier of frisse bier. Zelf kozen bij voor de frisse, omdat het in de zomer heel erg warm is. En om gekoeld te blijven leek het ons beter voor iets kouds te drinken. Als er wat overblijft geven we een weg aan onze gasten. Plus het zijn ook nog eens lichte bieren.

Dit is dan ook echt een aanrader voor die bierliefhebbers onder ons! Ze gaan dit zeker wel echt lekker vinden om te kunnen drinken!

Wil jij nog informatie hierover? Kijk dan gerust op de website! https://www.misterhop.com/speciaalbier