Wie kent het niet. Je bent een kind met honger. Zoals elk kind met honger ga je naar je moeder en zegt Mam ik heb honger. Neem maar een appel krijg je te horen. Een appel? Dat is het laatste dat je wilde horen. Snoep, broodjes frikandel, pata, mayo, ijs alles is door je hoofd geschoten en je moeder raad een appel aan! Verschrikkelijk en je baalt er zo van dat je weg loopt met de zelfde honger. Later leer je onder andere door lessen op school wat de voordelen van fruit zijn en begin je je moeder te begrijpen. Fruit is nog steeds niet je favoriete eten maar je begint wel af en toe een appeltje te eten vanwege de goede vitaminen die deze bevatten. Nog wat later is je lichaam inmiddels zo lang en slungelig geworden dat je er bij bent gaan sporten. Elke avond na het sporten een shake en een bak kwark met? Jawel die aanbevolen appel van je moeder.

Fruit op werk

Fruit is altijd lekker maar wat is er beter als fruit dat wordt betaald door de baas. Er zijn nu bedrijven die een dienst aanbieden waar bij (aardbei) fruit wordt bezorgd op je werk. Een heerlijke smikkel doos waar je een week zoet mee bent. Een keer ontbijt vergeten mee te nemen? Geen probleem met een banaan en een appel redt je het wel tot een uur of 12!

Wat is het beste fruit om te eten?

Biologisch fruit of normaal fruit. Uiteindelijk is het allebei goed voor je en aan te raden minstens twee stukken fruit te nemen per dag. An apple a day keeps the doctor away zoals ze in engels sprekende landen als Engeland en de Verenigde staten zeggen. Zelf heeft een peer of kiwi of dadel mijn voorkeur. Het meest gegeten fruit is en blijft de appel gevolgd door de banaan. Eet Smakelijk!