hema4 Ongeveer een maand geleden zaten we plotseling zonder rode wijn in het restaurant waar ik werk en toen moest ik snel opzoek naar een oplossing, ik besloot bij de Hema rode wijn te bestellen omdat ze zeer voordelig zijn en ik had gehoord van een kennis dat ze erg goede wijnen leveren tegen een lage prijs en daarom besloot ik het eens te proberen aangezien we toch opzoek moesten naar een nieuwe leverancier. We plaatsten een bestelling bij de webshop en binnen no time werd het geleverd waar we erg blij mee waren omdat je als restaurant gewoon omzet verliest wanneer je een bepaalde drank waar veel om word gevraagd niet in huis hebt.

De redder in nood

hema3

Doordat ik vlug bij de Hema rode wijn bestelde konden we snel weer aan de slag gaan en dit scheelde een hoop gedoe met klanten en omzet die we mis liepen, de wijn die we ontvingen was erg goedkoop en daarom geloofde

hema5

mijn collega’s bijna niet dat de kwaliteit ook goed zou zijn. Maar toen de flessen eenmaal binnen waren gekomen bleek dat die kennis van mij toch gelijk had en de wijn echt lekker is dus daar waren we erg tevreden over. We hebben geen klachten gehad van klanten die de wijn bestellen terwijl er altijd wel een paar klagers tussen zitten, ook word hij goed verkocht dus ik vind het een aanrader.