Bent u op zoek naar een leuk cadeau voor uw familielid, collega of baas? Of juist een vriend, vriendin of opa en oma? Dan bent u bij vinobox aan het juiste adres! Wij bieden verschillende soorten wijnpakketten aan, voor elk budget, met elke soort wijn. Zo zal er gegarandeerd iets voor u tussen zitten! Er zijn immers genoeg mensen die regelmatig wel een wijntje drinken. Zelfs alleen bij speciale gelegenheden heeft u altijd een fles in huis. Daarom is een wijnpakket het cadeau om iemand blij mee te maken! Wilt u meer informatie over onze wijnpakketten? Of heeft u andere vragen over onze website? Neem dan snel contact op met ons, of kijk verder op onze website!

Welk wijnpakket voor mij?

Een wijnpakket is niets anders als een cadeau van meerdere flessen wijn die in een pakket worden gegeven. U kan gemakkelijk zelf kiezen welke soorten flessen er in het pakket zitten, waardoor u zelf het budget kan bepalen, en ook naar smaak de flessen kan toevoegen. Daarnaast kan u zelf bepalen hoeveel flessen er in het pakket gaan, en welke andere cadeautjes u er nog bij doet zoals snacks of glazen. Het is echter ook een mogelijkheid om kant en klaar een pakket te bestellen, zodat u zeker weet dat u een pakket kiest dat gebruikt gaat worden. Belangrijke dingen om rekening mee te houden bij het aanschaffen van een wijnpakket zijn:

  • Smaak van de persoon aan wie je het pakket cadeau geeft
  • Heeft hij/zij een favoriete merk?
  • Houd hij/zij van wijnproeven?
  • Drinkt hij/zij veel wijn?

Op onze website bieden wij opties aan van elk kenmerk hierboven genoemd, zodat er altijd een wijnpakket tussen zit voor u. Heeft u eventuele twijfels of de flessen wel gedronken gaan worden? Bij elke speciale gelegenheid wordt een fles wijn uit de kast getrokken, voor familie die er wel van houd of voor vrienden die er van genieten. Zo weet u zeker dat uw cadeau altijd benuttigd zal worden, ongeacht of de persoon veel wijn drinkt. Interesse voor onze verschillende wijnpakketten? Kijk dan snel verder. 

Hoe werkt een wijnpakket bestellen?

Een wijnpakket kan je eenvoudig en snel bestellen bij vinobox. U kan online terecht voor het bestellen van zowel zelf samengestelde als door ons samengestelde wijnpakketten. Plaats uw bestelling en betaal online, en binnen enkele dagen is het pakket samengesteld en al bij u thuis bezorgd. Dan kan u hem gemakkelijk inpakken en meenemen naar de plaats van bestemming.

Ons streven bij vinobox is een cadeau optie aanbieden waar iedereen van kan genieten, ongeacht of het iets persoonlijks is of niet. Je kan gemakkelijk mensen blij maken met een fles wijn, omdat veel mensen genieten van een heerlijk wijntje in de avond. Met een mooi pakket kan u verzekerd zijn van een leuk cadeau, waar va ngenoten gaat worden. 

Bij sommige pakketten zijn wijnen van te voren al geselecteerd, en bij sommige kan u deze zelf selecteren. Zo zit er altijd wel iets tussen wat uw vrienden of familie lekker vinden! Neem dus gerust snel een kijkje tussen ons assortiment, en neem contact op bij vragen. Wij helpen u graag!