nespresso cups bestellen

Nespresso is een merk dat koffie in verschillende soorten en smaken produceert, je kunt deze nespresso cups bestellen bij verschillende bedrijven.. Het verschil tussen de koffies is vooral in de smaak, de kwaliteit van het koffiezetapparaat en de prijs.

Welke soorten nespresso koffie zijn er?

De soorten koffies zijn: Espresso, Lungo, Americano, Cappuccino, Latte Macchiato, Doppio, Red Eyes, Raspberry Dream, White Chocolate etc.

Welke soorten nespresso koffie zijn het lekkerst?

Hier volgen de lekkerste soorten nespresso koffie.

nespresso cups bestellen

Lungo

Voor de meeste mensen is de Lungo de lekkerste smaak van de nespresso koffie. De Lungo is ook het meest voorkomende soort koffie van nespresso. Het is een kop koffie met een lengte van ongeveer 10-30ml, wat langer is dan een traditionele espresso. De Lungo is vooral voor de liefhebber van koffie die het liefst een kop koffie met veel melk drinkt.

Espresso

De Espresso is een andere soort koffie die ook veel gedronken wordt. Deze soort nespresso koffie is een kop koffie met een kleine hoeveelheid koffie. Het is een koffie met een sterk karakter en het is gemaakt van de beste koffiebonen. De Espresso is een kop koffie met een sterk aroma en een sterke smaak. De Espresso is door de korte verhitting de zuiverste koffie. De Espresso is vooral voor de liefhebber van een sterke koffie.

Cappuccino

Een Cappuccino is een kop koffie met melk. De Cappuccino is gemaakt van een Espresso en melk en beschikt over een romige, volle smaak en een verfijnd aroma. De Cappuccino is vooral heerlijk bij de ontbijt maaltijd. De Cappuccino is vooral voor de liefhebber van een milde koffie.

Latte

De Latte is een kop koffie met melk. De Latte is gemaakt van een Espresso maar met nog meer melk dan een Cappuccino. De Latte is ook vooral voor de liefhebber van een milde koffie.

Mocha

De Mocha is een kop koffie met chocolade. De Mocha is gemaakt van een Espresso en heeft een volle, romige en een verfijnde smaak met een chocolade aroma. De Mocha is vooral voor de liefhebber van een sterke koffie.

Espresso Macchiato

De Espresso Macchiato is een kop koffie met een klein beetje melk en cacaopoeder. De Espresso Macchiato is gemaakt van een Espresso en heeft een volle, romige en verfijnde smaak met een chocolade aroma. De Espresso Macchiato is vooral voor de liefhebber van een sterke koffie die toch ook wat melk wil drinken.