Helaas merk ik geregeld dat mensen het bijna niet doen. Ik spreek in dit geval over vis kopen! De kosten welke gehanteerd wordt in de supermarkt én viswinkel zijn aardig hoog. Iets  wat ik persoonlijk niet ga betalen voor een stuk vis. Nu dat ik het wel heel erg lekker vind om zo nu en dan een stuk vis te eten ben ik op het internet gaan zoeken in de hoop het goedkoper te krijgen. Ik had alleen niet verwacht dat je op het internet zelfs vis kan bestellen!

Ik ben namelijk terecht gekomen op de website van myseafood.nl. Hier is het mogelijk om diverse soorten vis te bestellen voor een zeer aantrekkelijke prijs! Deze prijs had ik nog niet eerder gezien waardoor ik nieuwsgierig ben geworden hoe dat de kwaliteit is. Enige hoe dat ik hierachter kan komen was om het te gaan bestellen! Ik heb er wel voor gekozen om eerst een kleine bestelling te plaatsen zodat ik niet teveel geld zou verliezen als het niks is.

logo_myseafood

Snelle bezorging

Als je ervoor zorgt dat de bestelling voor 1 uur besteld wordt, kan je ervan uit gaan dat je het diezelfde dag in huis hebt. Over het algemeen is het hier gemakkelijk dat je vis kopen kan voor een zeer aantrekkelijke prijs. Zo heb ik van de week de bestelling in huis gehad en moet eerlijk bekennen dat het onwijs goed bevallen is. De smaken zijn voortreffelijk, plus het feit dat het netjes en wel verpakt is.