Jammie! Het is tegenwoordig mogelijk om zelfs voor sinterklaas snoepgoed online te bestellen. Een lekkere chocoladeletter of wellicht strooigoed voor sinterklaasavond? Bij De Toversleutel ben je dan ook aan het juiste adres wanneer jij het snoepgoed op tijd in huis wilt hebben. Hier is het mogelijk om een bestelling te plaatsen welke binnen twee dagen bij je thuis wordt bezorgd. Je hoeft er niet eens meer de deur voor uit te gaan, handig als je kleine kinderen hebt! Die hebben het dan niet in de gaten dat “mama piet” of “papa piet” het strooigoed koopt.

logo-1

Lekker! Een pepernoot!

Bij De Toversleutel kan je het gehele jaar door snoep bestellen! Nu dat de feestdagen eraan komen vindt je hier voornamelijk heerlijke pepernoten of een chocoladeletter. Doorgaans is het mogelijk om hier heerlijke oud Hollands drop te bestellen of wellicht de enige echte trekdrop! Enfin, de heerlijke pepernoten zijn hier een stuk voordeliger als dat je het in de winkel zelf koopt! Het gemak van het internet bewijst maar weer dat je alles via het internet bestellen kan.

d787421a191e37695f5e0de053869ea6

Ook ik ben een grote fan van De Toversleutel! Hier bestel ik met plezier mijn Sinterklaas snoepgoed voor volgende week. Natuurlijk ook andere soorten snoep, echter zitten wij nu met de kinderen in de zenuwen fase…

De kinderen zijn namelijk erg lief aangezien zij maar al te goed weten dat “sinterklaas goed op let of dat zij lief zijn”. Ik weet in ieder geval dat ik niet meer kan wachten tot de heerlijke chocoladeletters worden bezorgd bij ons thuis!