Ik vind het echt geweldig, bij Handi B.V. doen ze namelijk aan Ayurvedisch koken, ik vind dat je hier de lekkerste gerechten van krijgt. Sowieso ben ik wel fan van het lekkere eten bij Handi, ik kom hier wel vaker en ben zeer tevreden over het geserveerde eten. De medewerkers zijn super, we zijn echt al dikke vrienden en die vrienden die koken die hebben de beste techniek voor Ayurvedisch koken.

handi2

Wat denk je bijvoorbeeld van madras chicken, een vrij scherpe currie met verse peper en gember? Door deze manier van  koken, wordt de levenskracht in het voedsel behouden. De mensen geloven dat het belangrijk is om met eten alle zintuigen aan te spreken. Daarom gebruiken ze bij dit restaurant gezonde, verse ingrediënten, maar moet het eten er ook lekker uitzien en goed ruiken. Koken op deze manier is een gemakkelijke en lekkere manier van koken waar je absoluut van zult genieten! Kom het snel zelf ervaren bij Handi.

handi1

Brede assortiment

Het lekkere koken is voor iedereen, dankzij het brede assortiment die Handi te bieden heeft zit er altijd wel wat tussen wat ook jij lekker vind. Je kunt, en ik raad het ook aan, om van te voren even te reserveren aangezien het altijd wel druk is bij dit restaurant. Het is ook niet voor niks naar mijn mening het beste restaurant met de lekkerste gerechten die op verschillende manieren worden klaargemaakt. Ik blijf hier eten en ik ben helemaal weg van dit eten, de koks zijn werkelijk waar de beste!