Eind november gaan we trouwen! Eindelijk heb ik het zover gekregen dat mijn partner ja heeft gezegd, ze wilde namelijk eerst niet trouwen…

Nu dat we druk aan het zoeken zijn naar een catering Goirle ( we trouwen in Goirle) hoopte we een goede catering te vinden. Echter valt het nogal tegen als je ziet hoeveel bedrijven een catering aanbieden! Door eerst te kijken naar de bedrijven die het een stuk voordeliger aanbiedt ben ik terecht gekomen bij Kaas en meer. Dit bedrijf biedt voornamelijk heerlijk stukjes kaas aan van verschillende smaken, tevens ook andere hapjes voor de mensen die niet van kaas houden. Het lijkt me haast onwaarschijnlijk dat er mensen zijn die niet van kaas houden, maar goed ook deze mensen horen een hapje te krijgen toch?

20150711_151044

Door met hun een afspraak te maken konden we gemakkelijk afspreken wat we wilde serveren en wat niet. Dit was bij hun geen enkel probleem waardoor we afgelopen week op de koffie met een kaasje zijn geweest. De verschillende smaken kaas welke we hebben geproefd waren allen voortreffelijk! Door dit samen te serveren met een glas wijn( die hun ook serveren) wist ik zeker dat catering Goirle voor ons geschikt is!

Het duurt natuurlijk nog wel even alvorens we gaan trouwen maar ik heb het liever op tijd geregeld. Zo sta je niet op het laatste moment te haasten omdat je iets bent vergeten!