Sinds ik sushi Buitenveldert heb ontdekt wil ik bijna niets anders meer eten. Bij het restaurant Take-Ya kan je de lekkerste sushi bestellen en meenemen. Wat dacht je van een sushi futomaki of een combination plate waar je de keuze hebt uit 88 soorten. Het lekker aan dit eten is dat je het overal mee naar toe kan nemen, zelfs naar je werk. Maar bij mij lukt het al met moeite om dit lekkere eten mee naar huis te nemen, laat staan naar mijn werk. Nu ik dit schrijf loopt het water mij alweer uit mijn mond, straks maar even weer wat lekkers hier halen.  

Ruime keuze

Nooit geweten dat ik de sushi in Buitenveldert zo lekker vind, ze mogen mij er zelfs voor wakker maken. Op de website van Take-Ya kan je de enorme menukaart bekijken en bestellen. Maar je kunt ook voor een catering een bestelling plaatsen. Al het lekkere eten wordt dan op locatie gebracht. 

Take-Ya is gestart in 1993 en levert aan zowel particulieren als bedrijven. Omdat ons bedrijf regelmatig een bestelling hier plaatst weet ik als geen ander dat het eten hier bijzonder goed is. Zo goed dat ik met mijn verjaardag ook een zeer grote schaal met Nigiri, Maki, Futomaki en Uramaki had besteld.