Woont u in Zandvoort en wilt u een wijnproeverij organiseren? Dan is het verstandig dat u de diensten van Your Choice Catering inschakelt. Wij organiseren wijnproeverijen namelijk als onderdeel van catering op evenementen en partijen voor grotere groepen.

Omdat Your Choice Catering zelf niet over een eigen wijnassortiment beschikt, hebben we ook geen commercieel karakter verbonden aan deze proeverijen. Daarom organiseren wij ze ook alleen als een onderdeel van een evenement.

your-choice-catering-300x114

Zo kunt u bijvoorbeeld een wijnproeverij als onderdeel voor uw bruiloft of personeelsuitje organiseren. En wat dacht u van een perfect afgestemde wijn bij uw diner, waarbij we dieper in kunnen gaan op de wijn, in plaats van het alleen inschenken van een glas. Wat ook leuk is een Bourgondisch buffet met een kaas- en wijnproeverij.

Wijnproeverij organiseren in Zandvoort

Your Choice Catering organiseert deze wijnproeverijen niet voor slechts 2 personen, maar de minimale grootte van de groep ligt ook niet vast. Voor alle wijnliefhebbers hebben wij de beste selectie samengesteld van 10 wijnen van verschillende druivenrassen uit diverse landen.

De nadruk ligt vooral op Franse, Spaanse, Duitse en de nieuwe wereld wijnen. Your Choice Catering zorgt voor een leerzame en vooral ook een gezellige avond zult hebben. Indien gewenst kan de wijnproeverij aangevuld worden met heerlijke hapjes.

Dus wilt u meer weten over onze wijnproeverijen? Dan is het verstandig om vandaag nog contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag in een persoonlijk gesprek wat we voor u kunnen betekenen.