Wine en dine

Ikzelf ga het liefst elke dag uiteten maar financieel gezien is dat natuurlijk onmogelijk. Maar wel ga ik ieder weekend uiteten en meestal verschillende restaurant. Afgelopen weekend wilde ik dan ook uiteten gaan bij een restaurant, die hoog aangeschreven stond maar waar ik nog nooit had gegeten. Zodoende ben ik een kijkje gaan nemen op het internet. Binnen no time kwam ik terecht op de website van restaurant Oegstgeest. Dit restaurant serveert seizoensgebonden gerechten en dat vond ik zeer interessant. Vandaar de keuze om een diner voor mijn vrouw en ik te reserveren bij restaurant Oegstgeest!

Wine en dine

Heerlijke gerechten

Eenmaal aangekomen bij het restaurant kregen mijn vrouw en ik onmiddellijk een fijn gevoel. Het interieur van dit restaurant sprak ons enorm aan. Het prachtige interieur zorgde voor een fijne en bijzondere sfeer. Ook viel het ons op dat het personeel zeer klantvriendelijk voor ons was. Op een gegeven moment kregen wij een menukaart voorgeschoteld en inderdaad er werden alleen maar seizoensgebonden gerechten geserveerd. Aan de hand van het menukaart bestelde mijn vrouw en ik herten biefstuk met pruimen als hoofdgerecht. Als voorgerecht een soepje en als nagerecht luxe aardbei framboos ijs!

Restaurant Oegstgeest

Heerlijk gegeten

De service van het personeel was geweldig en ook was het eten snel klaar. Het eten werd steeds precies op tijd voorgeschoteld, na het voorgerecht kwam het hoofdgerecht snel, en na het opeten van het hoofdgerecht werd het dessert al voorgeschoteld. Maar ook de opmaak van ons eten was top, de borden waren warm en ook zagen de gerechten er hartstikke leuk uit. Wij hebben in ieder geval heerlijk gegeten bij dit top restaurant!

Service