logo-yourchoicecateringU bent niet voor niet op onze website www.lelystad-catering.nl gekomen. U bent natuurlijk op zoek voor de perfecte catering Lelystad voor uw evenement, nou ik kan u garanderen dat u hier goed zit. Wij hebben alles al voorbereid voor en proberen van de start al alle problemen voor u weg te nemen. Al 20 jaar verzorgen wij feesten en partijen van allerlei verschillende aarden en ons expertise houdt hier niet mee op. Wij verzorgen heel veel verschillende evenementen en daarbij hebben wij ook passende catering en entertainment.

Wij kunnen geen evenement organiseren zonder persoonlijk contact en aandacht voor de klant. Die 2 factoren zijn nodig als we onze opdracht zo goed mogelijk willen laten verlopen, met vakmanschap en passie. De keuzes die u maakt kunt u tijdens het feest ook echt terugzien, wij willen natuurlijk dat uw feest ook daadwerkelijk uw feest wordt. U bent steeds de persoon in controle en wij zorgen voor een goed verloop van de uitvoering.

Wij baseren onze dienstverlening op wederzijds vertrouwen en ons geweldige team zal uw vertrouwen niet schenden. Bij ons bent u aan het juiste adres, voor het geweldig organiseren van uw evenement.