strooigoed

strooigoedIk kwam laatst een leuke site tegen waar je eenvoudig snoep kunt bestellen. Per toeval kwam ik terecht op deze site omdat ik inspiratie op wilde doen voor een kinderfeestje. Ik zocht naar lekkere gerechten waarvan ik wist dat alle kinderen het zouden eten. Toen zag ik ineens de naam Toversleutel staan. Omdat ik wel nieuwsgierig was naar deze site bezocht ik die dan ook. Ik moet zeggen dat ik erg positief verrast werd. Niet alleen was het snoepgoed hier erg goedkoop, ook hadden zij erg veel keuze. Zo stond mijn favoriete snoep van vroeger er ook tussen.

Toversleutel

Kennen jullie die ook nog?

snoepNu zal niet iedereen dit snoepgoed kennen, het is dan ook van de jaren negentig. Waar ik het over heb is dus Oud Hollands snoepgoed. Nu zal de naam jullie zeker niks zeggen, daarom zal ik enkele afbeeldingen toevoegen aan dit artikel. Ik weet dan zeker dan enkele van jullie gelijk weten waar ik het over heb. Deze vond ik vroeger zo lekker, ik denk dat het wel elk weekend raak was toen. Ik kreeg namelijk altijd een paar euro van mijn vader om iets lekkers te halen. Hier zat wel een voorwaarde aan dat ik het met andere moest delen, dit deed ik dan ook graag.

Vandaar dus dat ik de website van Toversleutel met jullie wil delen, de site heeft overigens een gelijksoortige naam. Het moet dus geen probleem zijn om deze te vinden. Daarom geef ik jullie als tip mee om er gewoon eens iets te bestellen. Zij leveren dan ook erg snel, die van mij was dus al binnen twee dagen geleverd.